Masová jehla
Co pro vás vlastně připravíme???
Zákazníky velice oblíbena varianta grilování.
V celku grilované naložené krkovičky a bůčky výběr kolik a čeho je jenom na vás.
Jehla se samozřejmě dá kombinovat s kýtou. Záleží jen na vás, co máte rádi.
Maso se griluje vcelku ve velkých kusech a postupně se okrajuje stejně, jako když se dělá sele. Velkou výhodou ale je, že nejsou žádné kosti ani zbytky. Vše se sní do posledního kousku.
Marináda na potírání
Bramborové měsíčky pečené pod seletem
Domácí míchané dresingy
Česnekový dresing
Bylinkový dresing
Chilly dresing
Pečivo (více druhů)
Pokud chcete vaši oslavu nebo jakoukoliv jinou akci ještě o stupínek zvednou, doporučuji si ke kýtám přiobjednat grilované přílohy na lávovém kameni.
Grilované přílohy
Pro zpestření vám také rádi připravíme
Bramboráky
Nakládaný grilovaný hermelín
Grilované plněné papriky
Restovaná zelenina s bylinkami
Čerstvá na prudko restovaná zelenina na pánvi ochucená směsí bylinek.
Ostatní přílohy
Na vaše přání není problém připravit a namíchat saláty dle vašich představ
Míchaný zeleninoví salát
Salát coleslaw
Šopský salát
Zelný salát s koprem
Mrkvoví salát