Masová jehla

Co pro vás vlastně připravíme???

 

Zákazníky velice oblíbena varianta grilování.

V celku grilované naložené krkovičky a bůčky výběr kolik a čeho je jenom na vás.

Jehla se samozřejmě dá kombinovat s kýtou. Záleží jen na vás, co máte rádi.

Maso se griluje vcelku ve velkých kusech a postupně se okrajuje stejně, jako když se dělá sele. Velkou výhodou ale je, že nejsou žádné kosti ani zbytky. Vše se sní do posledního kousku.

 

 

Marináda na potírání

Bramborové měsíčky pečené pod seletem

Domácí míchané dresingy

 Česnekový dresing

Bylinkový dresing

Chilly dresing

Pečivo (více druhů)

Gril
Obsluha grilu
Dřevo
Tácky, ubrousky
 

Pokud chcete vaši oslavu nebo jakoukoliv jinou akci ještě o stupínek zvednou, doporučuji si ke  kýtám přiobjednat grilované přílohy na lávovém kameni.

 

Grilované přílohy

Opékané žampiony
Opékaná cibulka (červená,bílá)
Grilovaná cuketa
Grilované papriky
Grilovaná Jarní cibulka
Grilovaná řepa
Grilované bramborové lupínky
Opékané bylinné bagetky
 

Pro zpestření vám také rádi připravíme

Bramboráky

Nakládaný grilovaný hermelín

Grilované plněné papriky

 

Restovaná zelenina s bylinkami

Čerstvá na prudko restovaná zelenina na pánvi ochucená směsí bylinek.

 

Ostatní přílohy

Sterilované okurky
Kozí rohy
 
Čerstvá zeleninová příloha
Rajčatová mísa
Papriková mísa
Okurková mísa
 

Na vaše přání není problém připravit a namíchat saláty dle vašich představ

Míchaný zeleninoví salát

Salát coleslaw

Šopský salát

Zelný salát s koprem

Mrkvoví salát

 

Fotogalerie: Masová jehla